?>

Strul Moisa - Biblia si Metalurgia

 

 

Prezentare  “Biblia si metalurgia”

 

 

 

“Biblia si metalurgia” de dr.ing.Strul Moisa, rodul unei munci de cercetare de  peste sase ani, evidentiaza legatura intrinseca dintre biblie si metalurgia din perioda biblica.

 

Autorul propune citirea Bibliei printre randuri, utilizand asa-zise “lentile metalurgice” si astfel cititorului i se devoaleaza un domeniu la care poate nici nu s-ar fi gandit la o prima lecturare a textului sacru.

 

In perioada 5 - 7 martie 2015 va avea loc cea de-a IX-a ediție a Conferinței Internationale de Stiinta si Ingineria Materialelor - BRAMAT 2015 (www.bramat.ro), conferința care se va desfasura la Brasov.

 

Cu aceasta ocazie va avea loc  joi, 05.03.2014, la ora 17:00, prezentarea cartii “BIBLIA SI METALURGIA” (editia a II-a revizuita si completata), avandu-l ca autor pe Dr. ing. Strul MOISA de la Ben - Gurion University of the Negev, Beer - Sheva, Israel.

 

 

 

 La eveniment va fi prezent autorul cartii care va sustine o prezentare cu titlul - The metallurgy in the biblical period, an important chapter in the human history - prezentare moderata de catre Prof. univ. dr. ing. Cornel SAMOILA, membru titular al Academiei de Stiinte Tehnice din Romania.

 

 

 

Evenimentul va avea loc in Aula Magna a Centrului de conferinte Sergiu T. CHIRIACESCU al Universitatii Transilvania din Brasov, strada Iuliu Maniu, nr. 41A.

 

 

 

Avand in vedere specificul Conferintei BRAMAT, acest eveniment isi propune sa sublinieze faptul ca, intreaga istorie a omenirii a fost marcata de evolutia stiintei si ingineriei materialelor, respectiv de dezvoltarea proceselor de sinteza, procesare  si caracterizare a materialelor.